Film/TV 3

25.04.2024.

15:15

Čeka nas još veće "ludilo" od Jadnih stvorenja? FOTO/VIDEO

Nakon velikog uspeha "Jadnih stvorenja", kako na blagajnama širom sveta, tako i na dodeli Oskara, stiže i novi film Jorgosa Lantimosa - "Kinds of Kindness".

Izvor: B92.net

Čeka nas još veće "ludilo" od Jadnih stvorenja? FOTO/VIDEO
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Podeli:

Nedavno je obljavljen i tizer koji najavljuje još jedan neobičan film ovog grčkog reditelja, a sada su se pojavile i prve fotografije.

Ema Stoun će ponovo igrati glavnu ulogu, a pored nje u filmu ćemo gledati i Margaret Kvoli, Džesi Plemonsa, Vilema Dafoa, Hanter Šafer i druge.


Radnja filma prati tri priče koje se vrte oko muškarca koji pokušava da preuzme kontrolu nad sopstvenim životom, policajca čija žena izgleda kao druga osoba i žene koja traži nekoga sa posebnim sposobnostima.

Premijera filma najavljena je za 21. jun ove godine, a svi se pitaju da li nas čeka još veće "ludilo" od "Jadnih stvorenja"?

Dok ne budemo saznali odgovor, pogledajte tizer za film.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Svet

Rusija objavila: Britanci digli uzbunu

Ruski istraživački brodovi, kojima upravlja Ruska agencija za otkrivanje mineralnih rezervi za komercijalnu eksploataciju (Rosgeo), pronašli su stotine milijardi barela rezervi nafte i gasa na Antarktiku u oblastima na koje polaže pravo Velika Britanija.

13:25

24.5.2024.

1 d

Podeli: