Fortnite 0

25.04.2024.

19:03

Evo kako da nabavite Billie Eilish skin u Fortnajtu

Poznata pevačica je stigla u igru sa novom sezonom Fortnite Festivala.

Autor: B92

B92
Evo kako da nabavite Billie Eilish skin u Fortnajtu
Epic Games

Podeli:

Svetska senzacija Billie Eilish je 23. aprila održala nastup na spektakularnom Fortnite Festivalu, a uz to je naravno dobila i sopstveni skin u svim modovima igre. Evo kako da ga nabavite.

U trejleru možemo da vidimo da skin dolazi u dva posebna stila – zelenom i crnom. Oba skina možete osvojiti rešavanjem zadataka u Fortnite Festivalu, ali samo ako kupite Premium Reward Track za 1800 V-Bucksa, kao što smo imali sa Avatar kolaboracijom. Kupovinom Premium Tracka, otključaćete i druge kozmetičke iteme, uključujući Blohsh emote, Burial Mic i Oyxtocyn Jam Track. Jedan deo kozmetike možete osvojiti sa besplatnim Battle Pass-om, dok za ostale morate kupiti Premium izdanje.

Druga opcija je da Billie Eilish skin kupite direktno, ali trenutno nije u prodaji. Verovatno će postati dostupan 17. maja, kada izlazi novi album pevačice, Hit Me Hard and Soft. Kao i sa prethodnim kolaboracijama (The Weeknd i Lady Gaga), verujemo da će ovaj skin koštati 1500 V-Bucksa, dok će pickaxe i back bling koštati 500. Što se njenih autorskih numera tiče, na Fortnite Festivalu možemo čuti “Bad Guy,” “Therefore I am,” “All The Good Girls Go To Hell,” “Happier Than Ever,” “Oxytocin,” i “Encore…”.

Billie Eilish je 2019. godine napravila pravi bum u svetu muzike sa svojim prvim singlom, WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? Nakon toga je osvojila devet Grammy nagrada od ukupno 25 nominacija, kao i dva oskara za originalne numere u filmovima Barbie i James Bond: No Time to Die.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: