Film/TV 0

25.04.2024.

11:46

Zvezda serije "Baby Reindeer" objasnila poslednju scenu koja je zaprepastila fanove

Svi su poludeli za novom Netfliksovom serijom "Baby Reindeer" koja je svojom pričom osvojila gledaoce.

Izvor: Index.hr

Zvezda serije "Baby Reindeer" objasnila poslednju scenu koja je zaprepastila fanove
Profimedia

Podeli:

Sedam epizoda o istinitom zločinu govori o iskušenjima komičara Ričarda Gada kojeg su godinama pratili i uhodili.

U seriji pratimo lik Donija Dana (Ričard Gad), čiji život preokreće progoniteljka Marta (Džesika Ganing), bombardujući ga neprestanim mejlovima i porukama, a poslednja scena serije mnoge je ostavila bez teksta.

Tekst sadrži spojlere!

Glumica Džesika Ganing govorila je za Tajms o poslednjoj sceni i objasnila kako je reagovala kada je pročitala scenario. Naime, cela priča duboko zadire u emotivne posledice zlostavljanja koje je izazvalo podeljene reakcije gledalaca.

Poslednja scena

Doni se prvobitno sažalio na Martu nakon što je ušla u kafić u kojem radi i kada je video da plače, platio joj je piće. Upravo ovaj čin ljubaznosti započinje zastrašujuću i traumatičnu priču koja definiše njegov život u naredne dve godine.

Serija se završava na sličan način - Doni pokušava da bolje razume Martu i brizne u plač, a barmen se smiluje i nudi mu piće.

Profimedia/WORLDWIDE EXCEPT

"Nema pobednika"

"Mislim da je to tako pametno napisano jer na kraju nema pobednika - i to definitivno osećate. To nije priča o uspehu, nema pobede. To su dvoje izgubljenih ljudi, i to je tako dobro prikazano", objasnila je glumica.

"Kada sam pročitala poslednju scenu, naježila sam se, jer sam pomislila: 'Kako pametan način da se ovo završi.' To je zaista slomljen momak, kakva je bila na neki način i Marta, kada joj je ponuđeno piće kao čin ljubaznosti, i mislim da je on samo shvatio šta je to značilo u tom trenutku", dodala je ona.

"Kraj se može tumačiti na mnogo različitih načina"

"To je tako pametan završetak svega. Mislim da je to neverovatno i da je tako dobro interpretirano na ekranu", zaključila je ona, dodajući da je kraj serije otvoren za tumačenje.

"Sviđa mi se dvosmislenost kraja, nekako ne želim da mu pridajem značenje. Mislim da se može tumačiti na mnogo različitih načina. Znam kako ga tumačim - taj kraj mi je omiljena stvar u celoj seriji", priznala je ona.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: