Apps 2

25.04.2024.

15:55

Spremate se na "dejt" preko Tindera? Zapitajte se ko sve zna za to

Tinder dodaje funkciju koja bi trebalo da pojača bezbednost korisnika.

Izvor: B92

Spremate se na "dejt" preko Tindera? Zapitajte se ko sve zna za to
Shutterstock/Daniel Pawer

Podeli:

Ova opcija zvaće se "Share My Date", i uz pomoć nje će korisnici moći da, uz pmoć jednog jedinog linka, sa prijateljima i porodicom podele detalje o planiranom sastanku sa osobom koju su upoznali na ovoj aplikaciji.

Na linku će se nalaziti detalji o lokaciji, datumu i vremenu sastanka, zajedno sa fotografijom druge osobe i linkom koji vodi do njenog naloga. Biće moguće dodati i beleške, a broj sastanaka za koje se mogu napraviti linkovi nije ograničen. 

Kako su rekli iz Tindera, oko 51% korisnika mlađih od 30 godina već deli detalje o budućim sastancima sa svojim prijateljima, dok 19% deli detalje sa roditeljima. 

U svakom slučaju, uvek je dobra ideja da nekome kažete gde i kada idete na sastanak, kao i detalje o osobi sa kojom idete, čisto iz bezbednosnih razloga.

Za početak, ova funkcija neće biti dostupna u Srbiji, već, kao i obično, samo u pojedinim zemljama kako bi se videlo koliko je efikasna i koliko se koristi. Ukoliko se pokaže dobro, nadamo se da će da dođe i kod nas.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: