Muzika 0

25.04.2024.

12:25

Gipsy Kings, majstori flamenko zvuka, ne mogu da sakriju svoje uzbuđenje pred nadolazeći koncert u Beogradu

Sa globalno poznatim hitovima poput „Bamboleo“ „Djobi djoba“, „Volare“ i mnogim drugim, slavni muzičari jedva čekaju da zagreju atmosferu i oduševe publiku na beogradskom koncertu, koji je zakazan za 19. maj u Beogradu na vodi.

Izvor: B92.net

Gipsy Kings, majstori flamenko zvuka, ne mogu da sakriju svoje uzbuđenje pred nadolazeći koncert u Beogradu
Totalisimo

Podeli:

Interesovanje publike za predstojeći nastup je nezapamćeno, a da sa obe strane vlada jednako uzbuđenje, govori i izjava Andrea Reyesa, frontmena čuvenog benda.

Totalisimo

Naime, Reyes je rekao da jedva čeka da stane pred domaću publiku, a o Srbiji i Srbima je imao posebne reči hvale: „Srbija je zemlja bogata istorijom i tradicijom, sa živopisnom i bogatom kulturom. Srbi su poznati po svojoj strasti za životom, jako su gostoljubivi i sve će učiniti da stvore toplu i prijatnu atmosferu za svakog gosta i posetioca“ – istakao je on.

Podsetimo, na beogradskom koncertu očekuje nas gotovo dva sata vrelih latino ritmova i nezaboravnih hitova slavnog benda, a ulaznice za ovaj muzičko-scenski spektakl u organizaciji Skymusica i dalje mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje. 

Totalisimo

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: