Aktuelno 8

25.04.2024.

18:38

Daš tri dolara, dobiješ Intel procesor VIDEO

Ko kaže da su automati samo za slatkiše i sokove?

Izvor: B92

Daš tri dolara, dobiješ Intel procesor VIDEO
Profimedia

Podeli:

U Japanu, postoji automat izbacuje ni manje ni više nego - procesore, a jedna srećna dobitnica osvojila je Intel Core i7-8700 za svega 3,25 dolara.

Ova zanimljivost objavljena je na Twitteru, a jedina "začkoljica" jeste to što procesor ima određene probleme. U svakom slučaju, važno je da i dalje radi, a naročito zbog cene bilo bi suludo buniti se.

Ova mašina nalazi se ispred jedne prodavnice računara i druge elektronike, a procesori u njoj su nešto starije proizvodnje ili imaju određene defekte. Najverovatnije su u pitanju proizvodi koje radnja ne može da proda.

Konkretno, u slučaju ranije pomenutog Intel procesora, čini se da pravi određene probleme kada je u pitanju displej. Ima jedno jezgro manje nego što bi trebalo, ali je svejedno uspeo da odradi neke benčmark testove (naravno, sa nižim rezultatima nego da je nov).

Zanimljivo je da ovo nije prvi automat koji izbacuje procesore u Japanu - 2021. godine lokalni mediji izveštavali su o slučaju kada je u Tokiju jedna slična mašina izbacivala pakovanja AMD Ryzen 5.000, a u kutijama su se nalazili procesori različitih brendova.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: