Život

Utorak, 26.04.2022.

11:18

Konstrakta poručila: "Zemlja je ipak ravna" – odgovor na komentare o slovu "Z"

Iako se Ana Đurić nije zvanično oglašavala povodom negativnih komentara i osuda na račun uskršnje fotografije – tačnije stočića koji navodno simbolizuju slovo "Z", Konstrakta je najnovijim objavama na Instagramu ipak nagovestila šta misli o svemu što joj se ovih dana pripisuje.

Izvor: B92

Default images

Podsetimo, fotografija na kojoj Konstrakta sedi za stolom čiji oblik podseća na slovo "Z", koje je postalo zabranjeno u mnogim zemljama Evrope zato što su tako označena ruska vojna vozila u Ukrajini, izazvala je pravu buru na društvenim mrežama.

Od kada se sporni sadržaj našao na zvaničnom evrovizijskom nalogu RTS-a, nisu prestajali da se nižu komentari kako se radi o "Putinovim stočićima", kao i da je to nagoveštaj podrške ruskom napadu na Ukrajinu. Takođe, Tviter je fotografiju označio kao "potencijalno osetljiv sadržaj".

Da li Konstrakti preti diskvalifikacija? "Šta da je pobedila Zorja?"; "Treba da izađe i kaže – mrš"

Konstrakta je, međutim, umesto zvaničnog odgovora, na svojim pričama na Instagramu napisala: "Danas sam shvatila, ipak je ravna", "Tupak je živ" i "I svemir je ravan", poručujući kako tumači novonastalu situaciju.

RTS je oštro demantovao napise kojima se naša predstavnica dovodi u vezu sa aktuelnom političkom situacijom u svetu, nazivajući taj kontekst "zlonamernim".
Foto: Printskrin/Instagram/Ana Ðuriæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: