Promo

17.06.2024.

15:02

Frižider menja boju, veš mašina sama bira program

Novi LG kućni uređaji koji transformišu domaćinstvo.

Izvor: B92.net

Frižider menja boju, veš mašina sama bira program
Promo

Podeli:

Zamislite da imate frižider kojem možete menjati boju prema trenutnom raspoloženju. Ili, još bolje, veš mašinu koja sama prepoznaje koliko je veš zaprljan, pa prema tome automatski dodaje potrebnu količinu deterdženta i bira program, i sve to kontrolišete upravo vi, na ekranu svog telefona. Ako vam ovo zvuči kao scena iz naučno-fantastičnog filma, varate se. Zahvaljujući kompaniji LG Electronics (LG), ovi uređaji budućnosti su od sada na domaćem tržištu, spremni da svakodnevicu u našem domu oboje inovativnošću i praktičnošću, na način kakav do sada nije viđen.

MoodUP™ frižider – izvor dobrog raspoloženja u kuhinji

LG MoodUP™ frižider je više od običnog uređaja – on je vaš saputnik u stvaranju savršenog ambijenta. Osim što zahvaljujući naprednim rashladnim tehnologijama i pametnim funkcijama savršeno čuva svežinu namirnica, ovaj frižider nudi neverovatno iskustvo menjanja boja LED panela na vratima, koje se sinhronizuju sa muzikom iz ugrađenog zvučnika.

Možete birati jednu od 22 boje za gornji, unutrašnji i 19 boja za donji, spoljni deo frižidera, što omogućava preko 400 kombinacija boja i promene atmosfere u kuhinji. Putem LG ThinQ™ aplikacije lako je prilagoditi izgled frižidera prema trenutnom raspoloženju ili temi koju želite, bilo da se radi o godišnjim dobima, omiljenim mestima ili željenom raspoloženju. Na primer, opcija Season koristi prirodne tonove koji prate godišnja doba, dok Mood donosi umirujuće boje za opuštanje.

Darko Radulović

WashTower – inteligentno pranje i sušenje

Kada iz kuhinje pređete u kupatilo, tu vas čeka LG WashTower, vaš pametni pomoćnik koji u velikoj meri olakšava ne toliko zabavne zadatke pranja i sušenja veša. Ovaj kompaktni uređaj, koji u jednom uređaju ima dve odvojene mašine, mašinu za pranje i mašinu za sušenje, sa naprednom LG AI tehnologijom prepoznaje vrstu tkanine i stepen zaprljanosti veša, pa sam automatski biraju optimalan ciklus pranja.

Promo

LG AI DD™ tehnologija koristi napredne senzore za merenje količine odeće i prilagođava ciklus pranja za besprekorno čist veš. Smart Pairing™ funkcija omogućava da bubanj za pranje šalje podatke bubnju za sušenje, preporučujući najbolje cikluse za sušenje. Infracrveni senzor precizno meri temperaturu veša tokom sušenja i prilagođava je za ravnomerno i efikasno sušenje, čineći odeću spremnom da je tako čistu i mirišljavu odložite u ormare.

LG Electronics neprestano pomera granice onoga što kućni aparati mogu biti, donoseći u našu svakodnevicu ono što smo nekada viđali samo u SF filmovima. Potražite u radnjama ili na LG sajtu najnoviji asortiman uređaja i uverite se da je budućnost pametnog doma već stigla i donela nam besprekornu kombinaciju inovativnosti, praktičnosti i vrhunske estetike.

Darko Radulović

Podeli:

Tagovi

Možda vas zanima

Podeli: