Život

Utorak, 03.01.2023.

09:59

Džeremi Rener podvrgnut operaciji, stanje mu je kritično

Glumac Džeremi Rener je podvrgnut operaciji nakon što je zadobio povredu grudnog koša i ortopedske povrede u nesreći u nedelju, i dalje je "u kritičnom stanju", kako je rekao menadžer glumca.

Izvor: Milana Petkoviæ

Džeremi Rener podvrgnut operaciji, stanje mu je kritično
Foto: Profimedia

Džeremi Rener teško je povređen dok je čistio sneg u blizini svoje kuće u Renu u Nevadi za Novu godinu, a odmah je prebačen avionom u bolnicu.

Zvezda "Osvetnika" je u ponedeljak operisana zbog povreda i ostaje na intenzivnoj nezi, rekao je njegov menadžer u ponedeljak uveče.

"Džeremijeva porodica želi da izrazi svoju zahvalnost neverovatnim lekarima i medicinskim sestrama koje brinu o njemu, vatrogasnoj službi Truckee Meadovs, šerifu okruga, gradonačelniku grada Reno, Hilari Šiv i porodicama Karano i Mardok", naveo je njegov menadžer u saopštenju.

"Oni su takođe izuzetno oduševljeni i zahvalni su na izlivu ljubavi i podrške njegovih fanova", dodao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: