Četvrtak, 28.12.2017.

16:26

Irving: Sada bi svi da stisnu dugme za paniku

Kajri Irving, najbolji košarkaš Boston Seltiksa, rekao je da nema mesta panici, uprkos lošim rezultatima tima u poslednjih mesec dana.

Izvor: B92

Irving: Sada bi svi da stisnu dugme za paniku
Photo by Andy Lyons/Getty Images

Seltiksi se posle sjajnog starta nalaze u lošoj seriji – izgubili su tri od poslednjih pet utakmica, što je ukupno šest poraza od 12 prethodnih mečeva.

"Ljudi, samo ću razjasniti – znam da će porazi sa sobom povući mnoga pitanja u razlici u našem timu i sličnim stvarima. Da budem jasan – bićemo dobro", oštar je bio Irving, a onda nastavio:

"Znam da bi svugde u svetu ljudi pritisli taster za paniku, ali nema nikakvog smisla da mi učinimo isto".

Sledeći protivnik biće im jedan od favorita makar za finale, al ii Hjuston je u lošoj formi jer je nanizao tri uzastopna poraza.

"Nije ovo dobar period za nas, ali mi smo kompakta grupa. To je dovoljno da nastavimo da napredujemo ii demo u pravom smeru, na kraju ćemo postati ono što želimo", dodao je Irving.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: