Četvrtak, 07.02.2019.

20:34

Klipersi napravili nove poteze posle trejda Marjanovića

Los Anđeles Klipersi napravili su nove poteze nakon trejda sa Filadelfijom u kojem je učestvovao i srpski centar Boban Marjanović.

Izvor: LN

Klipersi napravili nove poteze posle trejda Marjanovića
Photo by Harry How/Getty Images

Klipersi su nedavno poslali Marjanovića i Tobajasa Herisa u Filadelfiju, a sada je njihov generalni menadžer Džeri Vest napravio nekoliko zanimljivih poteza.

Memfis, koji je ostao bez Marka Gasola, u Los Anđeles je poslao Gereta Templa i Džamajkala Grina u zamenu za Ejverija Bredlija.

Nedugo zatim Klipersi su ostali bez još jednog centra, posle odricanja Marjanovića. Naime, oni su otpustili Marćina Gortata, za kojeg nisu uspeli da pronađu trejd partnera.

S obzirom da su ostali bez adekvatnih centara, Klipersi su se dogovorili sa Lejkersima oko trejda u kojem je uključen mladi hrvatski centar Ivica Zubac. Uz Zubca je u Kliperse otišao i Majkl Bizli, u zamenu za Majka Muskalu, centra koji je došao u Kliperse iz Seventisiksersa.

Lejkersi su dovođenjem Muskale, kojeg će verovatno otpustiti, i slanjem Zubca i Bizlija u Kliperse, otvorili prostor za dovođenje nekog od igrača bez ugovora, kao što je Karmelo Entoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: