Džon Džons optužen za zlostavljanje

UFC šampion polu teške kategorije Džon Džons biće optužen zbog navodnog zlostavljanja konobarice u Albukerkiju.

Izvor: SN

Ponedeljak, 22.07.2019.

15:27

Džon Džons optužen za zlostavljanje
Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Džon Džons je optužen da je u koktel baru jednu konobaricu udarao po zadnjici, kao i da je konstantno povlačio u svoje krilo i malo je gušio i takođe je ljubio po vratu, kako pišu američki mediji.

Devojka je sve to prijavila policiji i uz sve ovo dodala i da se nije obazirao na njene molbe da prestane sve dok nije odlučio da napusti lokal. Čitav slučaj još uvek nije došao do suda, ali se veruje da postoji realna šansa da Džons završi u zatvoru.

Džon Džons nije bio svestan da je počinio krivično delo sve dok ga nisu kontaktirali mediji iz Albukerkija.

"Mediji su gospodinu Džonsu saopštili lažne optužbe, a čak su prilikom slanja i pogrešili adresu. Naime, kada je Džons dobio sva potrebna dokumenta od novinara momentalno je platio kaznu, a mnogi svedoci mogu potvrditi da je sve gore navedeno laž", izjavio je Džejms Halinan, član Džonsove PR službe.

Džons je stanovnik Albukerkija, a poznato je da je još ranije bio optužen za razne prekršaje poput saobraćajnih ili onih koji su imali veze sa nedozvoljenim sredstvima, čak je bio prinuđen i da odradi društveno-korisni rad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: