Život

Subota, 18.06.2022.

17:11

Pike ljubi starletu iz Makedonije? Oglasila se Dragana: "Ne mogu da poreknem da se znamo" FOTO

Otkako se završila njegova veza sa Šakirom, Pike puni španske, ali i svetske tabloide. Španskog fudbalera spajaju s nekoliko različitih žena, a najnovija na popisu je makedonska starleta Dragana Spasovska.

Izvor: index.hr

Pike ljubi starletu iz Makedonije? Oglasila se Dragana:
Foto: Profimedia

Spasovska trenutno živi u Bugarskoj, ali nije poznato kako i gde je upoznala slavnog fudbalera. Ipak, na svom Instagramu je objavila fotografiju s njim.

"Priča o nama je vrlo aktuelna u Bugarskoj, ali je sada ne bih ni potvrdila ni demantovala", rekla je za bugarske medije.

Predsednik Barselone o raskidu Šakire i Pikea: Mnogo pati, treba mu pomoć

"Naravno da znam Pikea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali ne mogu da govorim o svim ostalim detaljima o svemu što se događa ovih dana", zaključila je Dragana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: