Život

Ponedeljak, 30.05.2022.

08:33

"Ubica štiti silovatelja": Lečić otkrio detalje razgovora sa Lauševićem

Nova knjiga Žarka Lauševića, pod naslovom "Padre, idiote!", zvanično je predstavljena nedavno u Beogradu. Na promociji knjige bio je i glumac Branislav Lečič.

Izvor: CDM

Foto:Printscreen/TV Prva

Govoreći za medije o poznanstvu sa popularnim Laušem, Lečić je otkrio detalje razgovora koji je sa njim imao nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld ranije optužila za silovanje.

Žarko Laušević: O Arkanovom dugu i zašto mu je Gaga Nikolić govorio "ljubi dupe guzicu"

"Čujemo se s vremena na vreme, ali tada mi se javio i zadržali smo se u razgovoru jedno dva sata. Rekao mi je duhovito i lepo: ‘nadam se da ćeš me razumjeti, znam šta si i ko si, da nisi sposoban za takve stvari koje se u medijima predstavljaju, ali ne mogu da stupim u tvoju odbranu i kažem mišljenje jer bi, priznaćeš sam, naslov bio zaista čudan – ubica štiti silovatelja'", otkrio je Lečić deo razgovora sa Lauševićem pred prisutnim medijima nakon promocije knjige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: