Život

Nedelja, 18.07.2021.

10:02

Fudbaler otpevao Bajinu čuvenu pesmu - Italijani prasnuli u smeh VIDEO

Doskorašnji defanzivac Čukaričkog je na pripremama sa igračima Lacia, a kao što je običaj u sve većem broju klubova - novajlije moraju da prođu "inicijaciju". To je značilo da i Dimitrije Kamenović mora da se predstavi novim saigračima pesmom.

Izvor: B92

Fudbaler otpevao Bajinu čuvenu pesmu - Italijani prasnuli u smeh VIDEO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Fudbaler Sergej Milinković-Savić već godinama igra za Lacio, a sada mu se pridružio i Dimitrije Kamenović. Među igračima je običaj da kad neko nov dođe da igra za klub sebe predstavi uz neku pesmu.

Fudbaler Dimitrije Kamenović je odlučio da ta pesma bude od pevača narodne muzike Nedeljka Bajića Baje - Koktel ljubavi.

Ovaj hit se sve češće sluša na sportskim proslavama, a Milinković-Savić je snimao fudbalera dok je stajao na stolici i pevao ovu pesmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: