Život

Ponedeljak, 06.07.2020.

15:39

Grupa Hurricane za B92.net o saradnji sa Novakom kojoj tapše cela Srbija: "Uradile smo pravu stvar"

Nakon novonastale situacije sa virusom kovid-19, vanrednog stanja koje se uvodi u sve više gradova i opština, i svih pratećih problema grupa "Hurricane" odlučila je da sav svoj deo prihoda koji će da ostvari pesma "Tuturutu" na platformi YouTube i putem digitalne distribucije donira Fondaciji Novak Đoković.

Izvor: B92

Grupa Hurricane za B92.net o saradnji sa Novakom kojoj tapše cela Srbija:
Foto: Ðorðe Bukviæ

"Sigurni smo da će ovim potezom pomoć grupe "Hurricane" otići u prave ruke. Takođe celokupan prihod, sa istih platformi, od novog singla "Foliro", koji će se pojaviti uskoro, biće uplaćen na račun Fondacije", navodi se u saopštenju.

Po trenutnoj proceni ova donacija će iznositi oko 4 miliona dinara. Članice grupe "Hurricane" Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić od samog početka rada u okviru ovog projekta isticale su da im je Novak Đoković uzor.

Pitali smo devojke zašto saradnja baš sa ovom fondacijom.

"Pa prvenstveno baš zato što nam je Novak uzor i planiramo dužu saradnju sa tom fondacijom. Sigurne smo da će novac stići tamo gde je najpotrebniji a takođe naš producent poznaje lično Novaka", navode iz ove grupe za b92.net. "Naš najbolji sportista je pravi prezenter Srbije u svetu kakav bi i devojke jednoga dana želele da budu", navodi se u saopštenju.

Skoro je B92.net objavio da je baš njihova pesma "Tuturutu" bila među najslušanijim pesmama u Austriji, a "Hurricane" komentarišu da su presrećne zbog toga.

"Generalno je pesma 'Tuturutu' postigla ogroman uspeh na globalnom nivou i to definitivno znači da smo uradile pravu stvar", dodale su za naš portal.

Međutim, pre tri dana je izašao tekst u kom pevačice pričaju zašto bi eventualno došlo do raspada grupe u nekom trenutku, i b92.net ih je pitao zašto im se sada postavljaju takva pitanja i da li ima povoda za to.

"Nije ni nama baš jasno zašto nas to pitaju. Nama fino ide i treba da nastavimo u tom smeru, super nam je zajedno, gotivimo se, imamo isti cilj i što se nas tiče nema ništa od toga", navele su "Hurricane" za b92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: