Život

Utorak, 29.07.2014.

10:04

Lejdi Gaga želi da bude dama koja peva džez

Američka pop zvezda Lejdi Gaga izjavila je da više voli džez od pop muzike i da joj je lakše da snimi album s tom muzikom, najavljujući tako svoj novi džez album
koji izlazi na jesen.

Izvor: Beta-AP

Default images

Pevačica je dve godine snimala album džez standarda s pevačem Tonijem Benetom. Predstojeći album će se zvati "Cheek to Cheek".

"Džez mi više leži od popa i r&b muzike. Pevala sam džez s 13 godina, tako da je meni čak lakše da pevam džez nego neko drugu muziku", rekla je Lejdi Gaga u intervjuu američkim medijima

Slavni pevač Toni Benet (87) izjavio je pre nekoliko godina da Lejdi Gaga ima glasovne mogućnosti za pevanje džeza.

Benet i Lejdi Gaga su početkom meseca na džez festivalu u Montrealu zajedno pevali i iznenadili studente umetničke škole "Frenk Sinatra", koju je Benet osnovao.

Pevačica (28) trenutno se nalazi na turneji promocije svog prošlogodišnjeg albuma "Artpop". Lejdi Gaga je do sada snimila četiri albuma, a njena zarada se procenjuje na 90 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: