Subota, 21.09.2019.

10:18

Dodik: Ukoliko autonomija bude ugrožena, borićemo se za nju

Izvor: Prva

Dodik: Ukoliko autonomija bude ugrožena, borićemo se za nju
Situacija u Bosni i Hercegovini sve više se komplikuje nakon što je SDA Bakira Izetbegovića usvojila Deklaraciju kojom se predviđa preuređenje u Republiku Bosnu i Hercegovinu, bez entiteta i kantona.

Tim povodom, u Beogradu će se u subotuu 12 sati sresti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik.

Sastanku će prisustvovati i, premijer i predsednik Skupštine Republike Srpske.

O tome koji su dalji potezi srpskih stranaka u Bosni i Hercegovini, Šta očekuju od srpskog predsednika, može li Banjaluka da pruži jedinstven odgovor Sarajevu i zaustavi put u NATO, da li će Republika Srpska iskoristiti pravo na samoopredeljenje, hoće li Dejton preživeti i šta bi moglo da nikne iz njegovih ruševina?za TV Prva govorio je Milorad Dodik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

15 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

20 h

Podeli: