Četvrtak, 27.11.2014.

23:43

Rijeka – nepobedivi pod stenama

Fudbaleri Rijeke istakli su kišu i stadion Kantridu kao dobitnu kombinaciju kada je reč o svom timu.

Izvor: AK

Default images

Riječani su u četvrtak savladali Standard Lijež 2:0 i vratili se u igru za plasman u drugu fazu Lige Evrope.

"Rekao sam da Rijeka retko gubi po kiši i upravo zbog toga mi je drago da smo nepobedivi ovde pod stenama. Nadali smo se pobedi, dobro radimo cele sezonu i ovo je nagrada ovoj divnoj publici", rekao je Ivan Močinić.

Rijeka ima bod manje od Sevilje, a dva od Fejenorda uoči poslednjeg kola grupne faze LE, kada će gostovati u Andaluziji.

"Sevilja je odlična ekipa, prošlosezonski pobednik Lige Evrope, ali nemamo šta da izgubimo. Idemo u Španiju da pružimo svoj maksimum", dodao je Močinić.

Rijeka je na poslednje 22 utakmice doživela samo jedan poraz na Kantridi, od zagrebačkog Dinama 2:1, dok su još samo Split i Sevilja izbegli poraze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: