Subota, 05.06.2010.

12:22

Serija A: Kazerta izjednačila

Košarkaši Kazerte izjednačili su u polufinalnoj plej-of seriji Serije A protiv Armani Džinsa na 1:1, slaveći u drugom meču sa 78:68.

Izvor: MT

Default images

Kaserta je u prvom meču dozvolila ekipi iz Milana da napravi brejk i tako dođe do bitne prednosti.

U drugom polufinalu Montepaski se nalazi na korak od plasmana u finale pošto vodi protiv Kantua sa 2:0 u seriji. U drugom susretu ekipa iz Sijene je slavila sa 104:74.

Ebi Ere predvodio je Kazertu sa 20 poena, dok je Fabio Di Bela zabeležio jedan poen manje. Solidan je bio i Džumejn Džons sa 13 poena i šest skokova. U ekipi Armani DŽinsa, istakao se Jonas Maciulis sa 18 poena, a dobru partiju prikazao je i Mason Roka sa 13 poena i deset skokova.

Naredni meč serije igra se u nedelju, dok priliku da overi plasman u finale, Montepaski ima već u subotu uveče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

15 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

20 h

Podeli: