Sreda, 28.03.2018.

16:22

Partizan otvara novu sezonu vaterpolo Superlige

U sredu počinje vaterpolo Superliga Srbije, koja će ove sezone biti veoma zanimljiva, a prvi meč igra se u Kragujevcu.

Izvor: B92, vaterpolo vesti

Partizan otvara novu sezonu vaterpolo Superlige
Getty Images

Na startu domaćeg prvenstva, aktuelni šampion Srbije Partizan, gostuje ekipi Radničkog u Kragujevcu od 20 sati i 45 minuta.

Preostale tri utakmice prvog kola igraju se u narednim danima.

U subotu Vojvodina dočekuje Valjevo Gorenje, dva dana kasnije Crvena zvezda igra protiv Naisa, a u utorak se sastaju Zemun i Šabac.

Čini se da će ovo prvenstvo biti veoma zanimljivo i da u velikom broju mečeva neće biti favorita, što smo mogli da vidimo i u toku sezone.

Vaterpolisti Partizana brane trofej, koji su osvajali i u prethodne tri godine. Pariraće im Crvena zvezda, tim koji je imao maksimalan učinak u Regionalnoj A2 ligi, pojačao se povratkom iskusnog Branka Pekovića i sigurno će želeti da vrati trofej u svoje vitrine. Tu su i Šabac i Vojvodina, koji uvek mogu da iznenade večite rivale.

Način odigravanja je ligaški, po dvostrukom bod sistemu, te će ukupno biti 14 kola. Ni ove sezone neće biti plej-ofa, već će šampion biti tim koji bude najbolji posle 14 odigranih mečeva i jasno je da će svaka utakmica biti veoma važna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: