Subota, 19.08.2017.

10:42

Rajković o internet navijačima: Kako smo loš narod

Predrag Rajković, golman Makabija iz Tel Aviva i reprezentacije Srbije, ogorčen je stavom navijača prema Milanu Borjanu i Mihailu Ristiću.

Izvor:

Rajković o internet navijačima: Kako smo loš narod
Getty Images

Pojedini navijači Crvene zvezde kritikovali su kanadskog čuvara mreže posle poraza crveno-belih u Krasnodaru (3:2), iako je od dolaska na Marakanu bio jedan od najboljih pojedinaca tima.

Štaviše, sedam mečeva zaredom uspeo je da sačuva svoju mrežu.

S druge strane, bilo je i onih koji su vređali i pretili doskorašnjem vezisti najtrofejnijeg srpskog kluba, sada igraču ruskog sastava, koji je odigrao veoma dobar meč protiv bivšeg kluba – radeći tako svoj posao maksimalno profesionalno.

"Kako smo loš narod. Do juče smo se kleli u Borjana, a onda posle neke polu greške odmah drvlje i kamenje po njemu. Svi smo mi ljudi, a ne mašine... A onda i velika pljuvačina po Ristiću... Samo zato što je odradio profesionalno svoj posao. Zato bih zamolio internet navijače da nekada napuste svoje kuće i da dođu u četvrtak na Marakanu da bodre i pomognu našoj Zvezdi da se plasira u Evropu posle dužeg vremena", napisao je Rajković, nekadašnji član crveno-belih.

Sva je prilika da će se jednom od najboljih mladih golmana sveta ispuniti želja, pošto su se već u petak ujutru formirali redovi ispred stadiona 'Rajko Mitić', dok će njegova ekipa istovremeno, u četvrtak, nastojati da sačuva minimalnu prednost protiv Altaha pred svojim navijačima i plasira se u grupe Lige Evrope.

Revanš između Crvene zvezde i Krasnodara na programu je u četvrtak od 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: