Četvrtak, 29.09.2016.

12:00

Milutinović i Pozderac posetili reprezentativce

Legendarni trener Bora Milutinović i ambasador Srbije u Kataru Jasminko Pozderac posetili su u Dohi selekciju Srbije, koja igra prijateljski mec sa domaćinom.

Izvor:

Milutinović i Pozderac posetili reprezentativce
fss.rs

Milutinović, koji je tokom karijere pet puta učestvovao na Svetskim prvenstvima, sa pet različitih reprezentacija (Meksiko, Kostarika, SAD, Nigerija i Kina), trenutno radi kao savetnik u Organizacionom komitetu Mundijala 2022, kojem je Katar domaćin.

"Odličan potez FSS da dođe u Dohu i afirmiše domaći fudbal. Pratim, inače, sve što se tiče naše reprezentacije i delim mišljenje svih da Srbija treba da se kvalifikuje na SP, jer bi to mnogo značilo za naš fudbal. Neće biti lako, ali verujem u selektora i njegov stručni štab, verujem u naše igrače, verujem da ćemo gledati Srbiju u Rusiji", rekao je Milutinović.

Ambasador Pozderac, nekadašnji direktor Republickog zavoda za sport, poželeo je sve najbolje srpskim fudbalerima, a razgovarao je sa selektorom Slavoljubom Muslinom i potpredsednikom FSS Goranom Bunjevcevićem.

Mec između Katara i Srbije, sastevljene od igraca iz Superlige, igra se od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: