Petak, 21.11.2014.

19:40

Prosinečki: Niko me nije zvao

Jedan od kandidata za selektora Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki smatra da je kvalitet selekcije nesporan, ali da joj je potreban novi vetar u leđa.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Fudbalski savez BiH smenio je u ponedeljak Safeta Sušića zbog loših rezultata u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, a bivši igrač i trener Crvene zvezde veruje da nacionalni tim ipak ima šanse da izbori plasman na šampionat 2016. u Francuskoj.

"Sasvim je jasno da BiH praktično mora da dobije sve utakmice do kraja. Neće biti lako, ali isto tako ekipa ima kvalitet i može izboriti plasman na EP. Kvalitet je nesporan. Potrebno je samo posložiti stvari, dati jedan novi vetar u leđa i napraviti dobru atmosferu", rekao je Prosinečki za portal Klix.

On je potvrdio da za sada nije dobio poziv od rukovodstva FS BiH.

"Jedino što znam jeste to da se u javnosti moje ime spominje u kontekstu jednog od kandidata za poziciju selektora. Međutim, nikakvih kontakata između mene i Saveza još nije bilo", kazao je Prosinečki.

Osim Prosinečkog, u užem krugu kandidata za novog selektora su Mehmed Baždarević, Amar Osim, Faruk Hadžibegić i Vahid Halilhodžić.

Fudbaleri BiH poraženi su u nedelju na gostovanju Izraelu (3:0) i posle četiri utakmice u B grupi kvalifikacija zauzimaju pretposlednje mesto sa dva boda, sedam manje od vodećih Izraelaca, a šest od drugoplasiranog Velsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: