Četvrtak, 23.10.2014.

12:51

Petrović: Partizan neće izgubiti

Bivši igrač Partizana Radosav Petrović uveren je da Partizan neće izgubiti od Bešiktaša u trećem kolu Lige Evrope.

Izvor: B92

Default images

Dva crno-bela tima sastaju se u četvrtak u Humskoj, od 21:05, nakon odličnog vikenda iza sebe. Partizan je slavio u večitom derbiju, a Bešiktaš zadržao prvo mesto u Turskoj.

"Bešiktaš je u dobroj formi, igra ofanzivno, sada im je potrebna pobeda i u vereni su da će slaviti, ali im neće biti lako. Partizan uvek najbolje igre nakon pobede u derbiju", rekao je Petrović.

Bešiktaš je godinama u senci Galatasaraja i Fenerbahčea, ali je dolazak Slavena Bilića na klupu istanbulskih crno-belih sve preokrenuo.

"Sa njim igraju otvoreno, ofanzivno, sa mnogo pas igre. Napad im je jači o odbrane, Demba Ba uvek vuče igrača više na sebe i mnogo je nepredvidiv, nikad nije na istoj poziciji", istakao je srpski reprezentativac za B92 pred crno-beli derbi.

Partizan dočekuje Bešiktaš u četvrtak od 21:05, u trećem kolu Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: