Petak, 25.07.2014.

21:51

B92: Kraj sage, Bosančić u Zvezdi!

Nakon višenedeljne neizvesnosti, Miloš Bosančić u subotu će i zvanično postati fudbaler Crvene zvezde, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Default images

26-godišnji ofanzivni vezni, već nekoliko puta u poslednjih mesec dana nalazio se na korak od prelaska u Crvenu zvezdu. Kako nezvanično saznajemo, taj poslednji korak i konačan dogovor, napravljen je u petak popodne, pa će se Bosančić priključiti svojim novim klupskim drugovima već u subotu u Sloveniji.

Bosančić će tako postati sedmo pojačanje FK Crevna zvezda u ovom prelaznom roku, okonjegovog dolaska "podigla se i najveća prašina" jer je činjenica da je bivši fudbaler Partizana bio veliki "kamen spoticanja" delu navijača crveno-belih.

Ipak, Bosančić koji nikada nije krio svoju navijačku pripadnost, sam je napravio i najveći korak ka dolasku u Ljutice Bogdana, činjenicom da se odrekao garantovanog ugovora sa ekipom Geongnama (nezvanično saznajemo da je u pitanju suma od preko 250 hiljada evra) samo da bi pokušao da zaigra za crveno-bele.

Dolazak nekadašnjeg velikog talenta srpskog fudbala, i fudbalera Čukaričkog, Libereca, Geongnama, pojačaće znatno konkurenciju u srednjem redu crveno-belih, koji je značajno oslabljen odlaskom pojedinih iskusnih igrača.

Vezni red pojačan je u petak i dolaskom Danijela Avramovskog, makedonskog reprezentativca i velike nade makedonskog fudbala. 19-godišnji vezni igrač potpisao je ugovor na tri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: