Petak, 14.09.2012.

15:06

Janković: Radnički nam je dužnik

Trener Aleksandar Janković smatra da je Radnički veliki dužnik pošto je prošle sezone "otlkinuo" četiri boda crveno-belima i značajno uticao na borbu za titulu.

Izvor: NS

Default images

"Očekujem da nastavimo u ritmu koji smo imali pre reprezentativne pauze. Verujem da ćemo uspeti da unapredimo neke stvari u našoj igri. Ovom utakmicom ulazimo u seriju teških duela, a ne treba zaboraviti ni da nas je Radnički zadužio prošle sezone. Direktno su nam "otkinuli" četiri boda u trci za titulu", rekao je Janković na konferenciji za medije.

Trener crveno-belih dodao je da su igrači dobro radili tokom pauze i da neće biti hendikep to što je čak 12 igrača bilo sa reprezentacijama.

"Važno je da su se svi oni vratili sa osmehom na licu, jer se često dešava da se u slučaju loših rezultata vrate lošeg raspoloženja i to onda utiče na igru", konstatovao je Janković.

On je istakao da je Radnički dobra ekipa koja dugo godina igra zajedno.

"To je veliki kapital u srpskom fudbalu. Prošlu sezonu odigrali su sjajno, sada nemaju pobedu u prva četiri kola, ali to ne mora ništa da znači i može dodatno da ih motiviše", zaključio je Janković.

Zvezda će u Kragujevcu sigurno igrati bez Miloša Dimitrijevića, koji je povređen, dok su ostali igrači, uključujući i "rovitog" Luku Milivojevića u kombinaciji za tim.

"Prošle sezone smo se posle kiksa u Kragujevcu praktično oprostili od borbe za titulu i nadam se da sada možemo do tri boda", poručio je Kasalica koji se nada pobedi nad velikim rivalom.

Utakmica petog kola Superlige između Radničkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 16 sati na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: