Aktuelno 2

25.05.2024.

21:19

Kraljica Kamila i njen bivši muž su znali za međusobne afere, ali brak je pukao zbog jedne stvari

Veza Kamile Parker i kralja Čarlsa oduvek je privlačila pažnju.

Izvor: B92.net

Kraljica Kamila i njen bivši muž su znali za međusobne afere, ali brak je pukao zbog jedne stvari
Profimedia

Podeli:

Kralj Čarls je decenijama sa Kamilom Parker Bouls, njihova veza nije bila nimalo tajna, a osim što su uništili njegov brak sa Dajanom, to je bio i jedan od uzroka kraha njenog braka sa oficirom Endruom Parkerom Boulsom.

Kada su se Kamila i Čarls upoznali još 1970. ona ga je iskoristila samo kako bi Endrua napravila ljubomornim i tada se nije zaljubila u princa od Velsa, a potom kralja.

"Kad su ju upoznali s princem i on je mislio da je prilično posebna, odlučila je da očita lekciju Endruu koji je flertovao s princezom Anom. Zbog toga je imala kratku romansu sa Čarlsom", rekla je biografkinja Peni Džunior.

Kamila je nakon kratke veze sa Čarlsom ipak rešila da se uda za Endrua, a kasnije tokom braka ni jedno ni drugo se nisu trudili da sakriju svoje afere.

Profimedia

Iako su tolerisali jedno drugom prevare, dogovor je bio da nijedna ne sme da iscuri u javnost, pa je krah braka usledio kada se saznalo za Kamilinu vezu sa Čarlsom. Kamila i Endru su se ubrzo nakon toga razveli, on je ušao u brak sa svojom ljubavnicom Rozmari Pitmen, a Kamila i Čarls su nastavili svoju romansu, te je ona sada kraljica supruga.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: