Aktuelno 2

25.05.2024.

21:19

Kraljica Kamila i njen bivši muž su znali za međusobne afere, ali brak je pukao zbog jedne stvari

Veza Kamile Parker i kralja Čarlsa oduvek je privlačila pažnju.

Izvor: B92.net

Kraljica Kamila i njen bivši muž su znali za međusobne afere, ali brak je pukao zbog jedne stvari
Profimedia

Podeli:

Kralj Čarls je decenijama sa Kamilom Parker Bouls, njihova veza nije bila nimalo tajna, a osim što su uništili njegov brak sa Dajanom, to je bio i jedan od uzroka kraha njenog braka sa oficirom Endruom Parkerom Boulsom.

Kada su se Kamila i Čarls upoznali još 1970. ona ga je iskoristila samo kako bi Endrua napravila ljubomornim i tada se nije zaljubila u princa od Velsa, a potom kralja.

"Kad su ju upoznali s princem i on je mislio da je prilično posebna, odlučila je da očita lekciju Endruu koji je flertovao s princezom Anom. Zbog toga je imala kratku romansu sa Čarlsom", rekla je biografkinja Peni Džunior.

Kamila je nakon kratke veze sa Čarlsom ipak rešila da se uda za Endrua, a kasnije tokom braka ni jedno ni drugo se nisu trudili da sakriju svoje afere.

Profimedia

Iako su tolerisali jedno drugom prevare, dogovor je bio da nijedna ne sme da iscuri u javnost, pa je krah braka usledio kada se saznalo za Kamilinu vezu sa Čarlsom. Kamila i Endru su se ubrzo nakon toga razveli, on je ušao u brak sa svojom ljubavnicom Rozmari Pitmen, a Kamila i Čarls su nastavili svoju romansu, te je ona sada kraljica supruga.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: