Aktuelno 5

25.05.2024.

23:05

Sve pršti zbog kritika igre "Pobesneli Maks": "Oni su tako arogantni"

Reditelj filmskog serijala "Pobesneli Maks" rekao je nedavno da smatra kako video-igra iz 2015. sa ovom tematikom nije dovoljno dobra.

Izvor: B92

Sve pršti zbog kritika igre "Pobesneli Maks": "Oni su tako arogantni"
Profimedia

Podeli:

"Nismo imali ništa sa tom video-igrom. Sav materijal bio je u rukama druge kompanije, a ja sam od onih koji bi radije da ne urade ništa, ako već ne mogu da rade na najvišem nivou", istakao je Miler.

Šef Avalanche studija koji je napravio ovu igru, Kristofer Sundberg, nije baš blagonaklono gledao na ovakvu Milerovu izjavu, i čak ga je nazvao arogantnim.

"Uradili su sve što mogu da naprave linearnu avanturu, a dali su je pre toga u ruke developera koji je poznat po otvorenim igrama. Posle godinu dana razvoja igre, naterali su nas na linearni pristup", rekao je Sundberg o kompaniji Warner Bros.

"Godinu dana posla smo bacili u smeće da bi nam oni rekli kako 'igrači žele autonomiju u današnjim igrama", dodao je Sundberg.

On je istakao da je to bila "đavolski dobra igra", ali da je izašla u pogrešno vreme jer je tada izlazio Metal Gear Solid 5, koji je jednostavno bio popularniji od ovog naslova. 

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

1 d

Svet

Ukrajina "da", Srbija "ne"

Ukrajina i Moldavija, po ubrzanoj proceduri i preskačući uobičajeni vozni red, danas počinju pristupne pregovore sa Evropskom unijom.

8:05

25.6.2024.

9 h

Podeli: