Aktuelno 6

26.05.2024.

7:57

Mačka bizarnim potezom izazvala štetu od 325.000 evra

Mačka je izazvala poplavu u gradskoj kući Dokkum u Holandiji, pričinivši ukupnu štetu od 325.000 evra, saopštila je gradska uprava.

Izvor: Index.hr

Mačka bizarnim potezom izazvala štetu od 325.000 evra
Shutterstock/Anna Krivitskaya

Podeli:

Mačka je otkrivena u gradskoj kući tokom građevinskih radova, javila je televizija Omrop Frislan.

Kako mačka nije mogla da se uhvati, zgrada u regionu Frizija je privremeno bila zaključana. Mačka je tada verovatno otvorila slavinu, zbog čega je voda neprimetno iscurila i na kraju poplavila neke delove gradske kuće, nameštaj i zidove.

Šteta je bila tolika da su neki zaposleni morali privremeno da rade u drugoj zgradi. Neki zidovi i podovi su morali da se zamene. Na sednici gradskog veća održanoj ovih dana predstavljen je završni račun štete od skoro 325.000 evra.

"Osiguranje će platiti štetu", rekli su.

"Sada možemo da zatvorimo ovu 'mačku datoteku'." Na kraju, nije bilo moguće nesumnjivo dokazati da je mačka zapravo odgovorna za otvorenu slavinu, jer niko nije posvedočio da je to uradila životinja."
 

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: