Sreda, 12.09.2012.

15:24

Peres nije spreman za Ferari

Predsednik Ferarija Luka di Montecemolo izjavio je da vozač Zaubera Serhio Peres naredne sezone neće voziti za italijanski tim.

Izvor: JM

Default images

Di Montecemolo je kao razlog te tvrdnje istakao nedostatak iskustva meksičkog vozača.

"Prerano je da Serhio dođe naredne sezone. Odlično je vozio u Monci. Zahvalni smo Zauberu koji je pomogao u njegovom razvoju. Mislim da bi ga pritisak za bolidom Ferarija prilično sputao u njegovom razvoju. On je mlad vozač i pred njim je velika budućnost", rekao je Di Montecemolo.

Peres je tri puta ove sezone bio na podijumu, a na prošlonedeljnoj Velikoj nagradi Italije završio je na drugom mestu. Poslednjih meseci pojavilo se mnogo spekulacija oko toga ko će naredne sezone voziti uz Fernanda Alonsa u Ferariju, a Peres se pominjao kao glavni kandidat da zameni Felipea Masu. Ipak, poslednjih dana pojavile su se informacije da je sve izglednije da će Brazilac ostati u italijanskom timu.

Naredna trka u šampionatu Formule 1 voziće se u Singapuru 23. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: