Partizan blizu dobijanja A licence

Košarkaški klub Partizan uz Spartak iz Sankt Peterburga favorit je za dobijanje A licence Evrolige, prenose Večernje novosti, pozivajući se na izvore u Španiji.

Izvor: JT

Petak, 08.06.2012.

10:21

Default images

Konačna odluka biće doneta na Bordu Evrolige, koji je zakazan za 20. jun, a jedna A licenca je slobodna pošto je oduzeta Lotomatici.

Španci su, inače, počeli istraživanje oko A licence zbog Valensije, ali su saznali da taj klub neće biti u odabranom društvu, jer su ispred nje ‘crno-beli’, čiji su aduti fenomenalni rezultati poslednjih godina, dok Rusi na svojoj strani imaju finansije.

Stvarno ne znamo ništa o tome. Zvanične informacije imaćemo posle Borda lige 20. juna ili 5. jula na stastanku evroligaša, dan pre žreba”, rekao je Mlađan Šilobad, poslovni direktor ’crno-belih’ kojeg je ranije iskustvo i oko A licence naučilo opreznosti kada su u pitanju nezvanične informacije.

Da se nešto sprema indirektno je potvrdio i Danko Radić, sportski direktor ABA lige, koji je izrazio strah da bi regionalno takmičenje od sledeće godine moglo da dobije samo jedno direktno mesto u Evroligi, umesto tri koliko sada ima, ili 2+1 koliko se nedavno pojavila kao opcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: