Peković ponovo u Partizanu?

Crnogorski reprezentativac Nikola Peković mogao bi uskoro ponovo da se nađe u dresu Partizana, prenose “Večernje novosti”.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Četvrtak, 11.08.2011.

09:50

Default images

Uprava srpskog šampiona, koja je ovog leta već odradila veliki posao i angažovala Ejsija Loa, nije daleko da privoli Pekovića, još jednog igrača iz najjače lige na svetu, da obuče crno-beli dres.

Prema nezvaničnim informacijama, crno-beli i član Minesote su tokom turnira reprezentacija bivših republika SFRJ u Ljubljani obavili opsežne razgovore.

Peković je tom prilikom pokazao veliko interesovanje da se vrati među crno-bele dok traje NBA lokaut, ali je ostalo da se detalji saradnje preciziraju.

Takođe, nezvanično, finiš pregovora trebalo bi da usledi u četvrtak tokom dana, posle čega će se znati da li će jedan od najboljih evropskih centara opet naći u dresu Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: