Subota, 23.10.2010.

16:19

Stojković: "Đenova me promenila"

Golman Partizana Vladimir Stojković proslavio je pobedu svog tima protiv bivšeg kluba tako što je od crno-belih navijača tražio oproštaj za "ružnu prošlost".

Izvor: B92, Beta

Default images

Stojković je po završetku "večitog" derbija otrčao ka južnoj tribini, podigao dres i otkrio majicu na kojoj je pisalo "Oprostite mi moju ružnu prošlost".

Golman reprezentacije dobio je glasne zvižduke tokom zagrevanja, a tokom meča je provocirao navijače Zvezde, pokazujući mišiće i razvlačeći vreme.

On je nakon prelaska u Partizan dobijao i pretnje smrću, a navijači Zvezde su ga fizički napali u Djenovi tokom meča reprezentacije.

Posle utakmice je imao pomirljiv ton i rekao je da se oseća normalno, a novinarima je odgovorio da ima drugačiji stav prema Zvezdi posle napada u Đenovi.

"Osećam se sasvim normalno posle derbija. Naravno da imam drugačiji odnos prema Zvezdi posle svega što se desilo u Đenovi. Hteo sam tim gestovima da pokažem da me ništa neće uništiti i da sam sve izdržao", rekao je Stojković.

"Potpisao sam za Partizan i svoju budućnost ću Partizanu i posvetiti. Ne plašim se huligana", dodao je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

226 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: