Sreda, 15.07.2009.

11:57

"Podeljeni gradovi" na b92.net!

Nakon emitovanja na televiziji B92, od sada će i posetioci našeg sajta moći da pogledaju serijal „Podeljeni gradovi“.

Izvor: B92

Default images

„Podeljeni gradovi“ obradili su najveća gradska fudbalska rivalstva po svetu obišavši Atinu, Glazgov (drugi deo), Liverpul, Milano, London, Madrid, Prag, Istanbul, Torino, Lisabon i Buenos Aires (drugi deo).

Moćićete da otkrijete da li rivalstvo između Panatinaikosa i Olimpijakosa ipak prelazi sportske okvire, kao i da vidite „čiji“ je severni London. Takođe, videćete da li je derbi između Boka Juniorsa i River Plejta zaista najluđi na svetu, kakvim ga mnogi smatraju, kao i kako izgleda gradski derbi gde su navijači podeljeni po verskoj osnovi. Videćete i da možete da promenite pol ili veru, ali ne i klub za koji navijate, kao i kako to izgleda kada tri kluba „dele“ jedan od najvećih gradova na svetu.

Podeljeni gradovi“ od sada i na www.b92.net!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: