JJ se oporavlja od operacije

Izvor: Nina Kolundžija

Četvrtak, 29.11.2007.

13:22

Default images

Treći reket planete Jelena Janković nalazi se u Majamiju gde se oporavlja od naporne, ali najbolje sezone u njenoj dosadašnjoj karijeri, i od operacije koju je imala pre deset dana.

’’Operisala sam devijaciju nosa i sinuse koji su mi predstavljali konstantan problem u toku igre zbog otezanog disanja. To se najviše moglo videti na poslednja 3-4 turnira u sezoni, na turnirima koji su se igrali u halama, naročito u Madridu gde sam uz sve ove probleme dobila i virus. Zbog svega toga ove turnire nisam odigrala ni sa 10 posto svojih mogućnosti’’, rekla je teniserka.

Operacija je izvršena u Americi i dobro je prošla. JJ je pod stalnim sam nadzorom lekara, koji joj još uvek ne dozvoljavaju da izađe na teren i uzme reket u ruke. Iako su joj doktori preporučili da ne igra egzbicioni meč u Beogradu 7. decembra, Jelena je najavila dolazak.

’’Lekar mi ne dozvoljava ni da odigram egzibicioni meč u Beogradu 7. decembra, ali ja ću doći i odigrati koliko budem mogla samo iz razloga što ce sav prihod ići u humanitarne svrhe i samim tim to meni puno znači. Posle ovog meča vraćam se u Ameriku i čekacu da lekari daju zeleno svetlo da počnem sa pripremama za sledeću sezonu sa kojima ću da kasnim. Najvažnije mi je zdravlje i da se u potpunosti oporavim da bi kasnije normalno mogla da nastavim da radim moj posao’’, rekla je Jelena Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: