Utorak, 09.08.2022.

12:00

Krajinović profitirao odustajanjem Tima

Dominik Tim je i definitivno odustao od učešća na Mastersu u Sinsinatiju.

Izvor: Z.K.

Krajinović profitirao odustajanjem Tima
Foto: Profimedia/Nikola Krstic/Alamy Live News

Turnir u Ohaju na programu je od 14. do 21. septembra i biće jedna od poslednjih generalnih probi za tenisere uoči početka US Opena.

Austrijanac je i prošle godine propustio turnir na terenima u Mejsonu zbog povrede ručnog zgloba.

Tim je u dva navrata, 2016. i 2017. godine u Sinsinatiju stizao do četvrtfinala, ali sada do Njujorka neće igrati ni na jednom mastersu, pošto ga nema ni ove nedelje u Montrealu.

Umesto toga, Dominik, koji je igrao seriju turnira na šljaci ovog leta, u Bastadu, Gštadu i Kicbilu, rešio je da igra na manjem turniru u Vinston Salemu.

Reč je o takmičenju Serije ATP 250 koje se igra od 21. do 27. avgusta.

Odustajanjem Tima od Mastersa u Sinsinatiju najviše je profitirao naš Filip Krajinović, koji se time našao preko crte, u glavnom žrebu, pa neće morati da igra u kvalifikacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: