Sreda, 18.05.2022.

10:00

"Đoković nije apsolutni favorit – zavisi od Nadala"

Nekadašnji finalista Rolan Garosa Aleks Koreča smatra da je Novak Đoković glavni favorit na Rolan Garosu.

Izvor: MT

EPA/PETER SCHNEIDER

Ipak, on ističe da će mnogo toga zavisiti i od Rafaela Nadala, koji, doduše, muku muči sa povredom stopala.

"Ako pogledate ATP listu i trenutnu formu Novak Đoković je prvi favorit u Parizu. U odličnoj je poziciji, ali ne znam da li baš mogu da ga nazovem apsolutnim favoritom. To zavisi i od stanja u kojem će biti Nadal", rekao je Koreča.

Pored Đokovića i Nadala, tu je i Karlos Alkaras.

"Nadal je uvek kandidat za pehar. Pobedio je 13 puta u Parizu. Mislim da je Alkaraz malo ispod njih, jer još ne znamo kako može da se nosi sa igranjem tokom dve nedelje i na tri dobijena seta", dodao je Koreča.

Podsetimo, kladionice su uoči Rolan Garosa promenile ploču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: