Četvrtak, 17.10.2019.

15:45

"Jokić i Vučević odskaču"

Trener Orlando Medžik Stiv Kliford istakao je Nikolu Jokića i Nikolu Vučevića kao posebnu klasu NBA centara.

Izvor: B92

Photo by Harry Aaron/Getty Images

Vučević je u julu potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 100 miliona dolara, a uoči nove sezone se ističe kao nosilac igre tima sa Floride.

"Uz Nikolu Jokića – mada ima još momaka koji su izuzetno talentovani – njih dvojica odskaču šutem i pasovima. Njegove odluke kada i kome dodati loptu – on ima karakteristike beka. Zbog toga je i tu gde je, igrač All-star nivoa", rekao je Kliford.

Vučević je prošle sezone postao treći igrač u istoriji Orlanda sa prosekom od 20 poena i 12 skokova po meču, bio je najzaslužniji za plasman Medžika u plej-of posle sedam godina.

"Centrima je ponekad potrebno više vremena da dođu do vrhunca forme, a mislim da sam konačno na tom nivou. Iskustvo koje imam pomaže mi da budem bolji igrač, a uspeh iz prošle sezone motiviše me da nastavim i budem i još bolji",
rekao je Vučević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: