Nedelja, 16.06.2019.

17:42

Slaviša Jokanović preuzeo Al Garafu

Katarski fudbalski klub Al Garafa dogovorio je dvogodišnju saradnju sa srpskim stručnjakom Slavišom Jokanovićem.

Izvor: SN

Slaviša Jokanović preuzeo Al Garafu
Photo by Michael Regan/Getty Images

Pedesetogodišnji stručnjak Slaviša Jokanović izgradio je reputaciju u Engleskoj kada je sa klupe vodio Votford i Fulam i pomogao im da se plasiraju u Premijer ligu.

U Premijer ligi sa Fulamom nije imao previše uspeha, pošto je dobio otkaz posle loših rezultata, a klub je kasnije i ispao iz elitnog društva.

Jokanović je u svojoj karijeri pre Votforda i Fulama vodio Makabi iz Tel Aviva, kao i beogradski Partizan za koji je i nastupao kao fudbaler. Katarski klub Al Garafa i Slaviša Jokanović dogovorili su dvogodišnju saradnju, pa će srpski stručnjak zameniti francuskog trenera Kristijana Gurkufa.

Al Garafa je prošlu sezonu u šampionatu Katara završila na osmoj poziciji, dok u svom sastavu imaju Veslija Snajldera i Mehdija Taremija i nadaju se da će pod vođstvom novog trenera moći da se vrate u Azijsku Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: