Četvrtak, 22.12.2016.

13:05

Svonsi ponudio 17,5 miliona evra za Mitrovića

Prvi centarfor Srbije Aleksandar Mitrović, uprkos tome što nije standardan u Njukaslu, nalazi se na meti premijerligaša Svonsija i Kristal Palasa.

Izvor:

Svonsi ponudio 17,5 miliona evra za Mitrovića
Getty Images

Svonsi je čak posao ponudu Junajtedu vrednu 17,5 miliona evra, čime bi Mitrovića učinio drugim najskupljim fudbalerom u istoriji kluba, odmah iza Borhe Bastona (18 miliona), piše Dejli Ekspres.

Svonsiju je neophodno pojačanje u napadu u borbi za opstanak, a menadžer Bob Bredli označio je nekadašnjeg fudbalera Partizana kao prioritet.

Velški klub je i u leto 2015. godine jako želeo Mitrovića, tadašnjeg fudbalera Anderlehta, Njukasl je ipak pobedio u trci, ali bi sada mogao da ispravi stvari.

Mitrović je ove sezone u drugoj ligi Engleske postigao samo tri gola na 12 utakmica, pošto prednost u napadu 'Svraka' ima najbolji strelac Dvajt Gejl (17 pogodaka).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: