Venus i njena nova haljina

Mišljenja o novoj roze haljini sa šljokicama Venus Vilijams su sigurno različita, ali se svi oko jedne stvari slažu, a to je da ona odvlači pažnju.

Iako je starija od sestara Vilijams lako pobedila Šahar Per u meču trećeg kola, vidljivo je bilo da ima mnogo problema sa svojom uskom haljinom.

Izvor: JT

Utorak, 07.09.2010.

18:39

Default images

Tokom većeg broja poena haljina bi u nekom trenutku podigla do njenih kukova, i tako bi otkrila njen kratak šorc sa šljokicama svima na stadionu, ali i ljudima pored malih ekrana.

Problemi Amerikanke sa novom haljinom nisu promakli ni komentatorima mreže CBS iz Sjedinjenih Država, među kojima je i legendari Džon Mekenro, koji je priznao da i njemu odvlači pažnju, ali da se to sigurno dešava i sa njenim protivnicama.

Američka mreža je nešto kasnije došla do toga da je počela da broji koliko puta su Venus i Šahar Per morale da spuštaju haljinu tokom meča i u jednom trenutku odnos je bio 42:4 za Amerikanku, naravno.

Posle meča novinari su pitali stariju od sestara Vilijams da li joj stalno nameštanje haljine odvlači pažnju od meča, a ona je rekla:

Ne, jedina stvar oko koje sam se nervirala tokom meča je kada sam izgubila poen, i to je bilo to“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: