Petak, 10.05.2019.

16:49

"Nurkić uvek glumi 'mangupa', šutnite ga u nogu" VIDEO

Tokom utakmice između Denver Nagetsa i Portland Trejlblejzersa jedan američki komentator zaprepastio je javnost sovjim komentarom.

Izvor: LN

Photo by Steve Dykes/Getty Images

Komentator Denver radija i analitičar Skot Hejstings je nepromišljeno poslao uvredu na račun bosanskohercegovačkog centra Jusufa Nurkića, člana Portlanda.

Tokom četvrte četvrtine, to jest krajem utakmice, tokom jednog tajm-auta komentatori su pričali o dešavanjima na klupi Blejzersa, a potom im je pažnja prešla na Nurkića.

Hejstings je centra BiH okarakterisao kao nekog "ko uvek pokušava da izigrava 'mangupa'", a onda dodao da bi neko "trebalo da ga šutne u cevanicu".

Ovakav komentar buknuo je na društvenim mrežama i bosanskohercegovačkim portalima, pošto Nurkić ne nastupa u plej-ofu jer je pred kraj regularnog dela sezone polomio nogu.

Podsetimo, Jusuf je na peti meč serije sa Denverom došao u majici kojom je "odao počast poginulim ratnim vojnicima BiH".

Portland je uspeo da pobedi Denver i izbori "majstoricu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: