Subota, 22.12.2018.

08:05

Bogdanović režirao veliki preokret Kingsa

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su Memfis Grizlise posle velikog preokreta rezultatom 102:99.

Izvor: LN

Bogdanović režirao veliki preokret Kingsa
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Kingsi su gubili tokom maltene celog meča, ali na kraju uspeli da dođu do preokreta i budu mirniji u završnici.

Srpski tandem u domaćem sastavu odigrao je izuzetno loše u prvom poluvremenu. Za prva 24 minuta Nemanja Bjelica nije postigao nijedan poen, dok je Bogdan Bogdanović dva puta bio precizan sa slobodnih bacanja.

Prednost Grizlisa je u drugom poluvremenu rasla i do 17 poena, ali je krajem treće deonice usledila velika serija Kingsa. Sakramento je napravio 11:0 krajem treće i početkom četvrte četvrtine, a od ukupno 13 poena u tom periodu igre za domaćina 11 je postigao upravo Bogdanović.

Najbolji u završnici, a i tokom celog meča, bio je Badi Hild. Momak sa Bahama je pogađao u visokim procentima u završnici, ali je sa fantastičnom partijom u drugom poluvremenu nastavio i Bogdan.

Na četiri minuta do kraja Memfis je imao velikih +7, vodio je 95:88. Međutim, Bogdanović je pogodio jednu trojku, a zatim uposlio Vilija Koli-Stajna i upravo Hilda, koji su bili precizni. Do kraja meča Kingsi su pogodili svih šest slobodnih bacanja i meč priveli kraju, a šut za produžetak promašio je centar Grizlisa Mark Gasol.

Pomenuti Hild je bio najefikasniji sa 28 poena, uz osam skokova, Bogdanović je dodao 14 poena i četiri asistencije, a Dieron Foks je imao isto poena, ali osam uspešnih dodavanja. Koli-Stajn je upisao dabl-dabl od 12 poena i 13 uhvaćenih lopti, a Nemanja Bjelica je dodao 11, uz šest skokova.

Kod poraženih istakao se Majk Konli sa 23 poena, sedam skokova i pet asistencija. Njega su pratili Geret Templ sa 17, te Gasol i Džeren Džekson sa po 12 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

22 h

Podeli: