Ponedeljak, 13.03.2017.

20:03

Rusi u sve većem broju posećuju Srbiju

Turistička organizacija Beograda će od 14. do 16. marta učestvovati na sajmu turizma u Moskvi - MITT 2017, najznačajnijoj manifestaciji ove vrste u Rusiji, na kom će promovisati ponudu srpske prestonice za rusko tržište.

Izvor: Tanjug

Rusi u sve većem broju posećuju Srbiju
Foto: Thinkstock.com

Kako navode iz TOB-a, na ovom sajmu će predstaviti mogućnosti za putovanja u Beograd, kulturnu, gastronomsku i festivalsku ponudu Beograda u 2017. godini, smeštajne kapacitete i turističke programe.

Rusko tržište je jedno od rastućih za Beograd i Srbiju. U 2017. godini registrovan je porast broja turista iz Rusije za osam odsto (ukupno 25.551) i broja ostvarenih noćenja za devet procenata (ukupno 65.107), i nalaze se na sedmom mestu po broju noćenja u Beogradu.

Pod okriljem nacionalne Turističke organizacije Srbije, uz Turističku organizaciju Beograda, svoju ponudu će na sajmu u Moskvi predstaviti i turističke organizacije Novog Sada, Zlatibora, Prolom, Lukovske i Atomske banje, zatim privredni subjekti Premier Aqua, hoteli Izvor, Grey- Kopaonik, Radišon Blu, agencije Luna Travel, Dream Lend, kao i Ministarstvo zdravlja Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: