Sreda, 15.09.2021.

08:54

Gradonačelnik Radojičić čestitao Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Gradonačelnik Beograda prof. dr. Zoran Radojičić uputio je čestitku povodom obeležavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Izvor: B92.net

Gradonačelnik Radojičić čestitao Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave
Foto: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ nr

"Danas Srbija i Republika Srpska zajedno obeležavaju Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Solunski front probijen je 15. septembra 1918. godine, što se ispostavilo kao odlučujuće za ishod Velikog rata. Živimo sadašnjost gledajući u budućnost, uvek se sećajući žrtava naših slavnih predaka i ugledajući se na njihovu hrabrost. Ako se iko od nas ponekad zapita šta je pravi put, prisetimo se reči iz srpske himne 'Bože pravde': 'Sloga biće poraz vragu, a najjači srpski grad'. Samo nam jedinstvo i sloga mogu doneti napredak. Svim građanima Republike Srbije i Republike Srpske čestitam praznik", naveo je gradonačelnik Radojičić u čestitki, prenosi Beoinfo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: