Kultura

Četvrtak, 03.10.2013.

11:43

Vodimo vas na koncert Kar Češ Brass benda

Slovenačka džez atrakcija Kar Češ Brass Bend, Beograđanima dobro poznata sa Mikser festivala 2013, nastupiće 3. oktobra u Mikser House-u (Karađorđeva 46) sa početkom u 21 sat.

Izvor: B92

Default images

Kar Češ Brass Bend inspiriše ulični džez Nju Orleansa, evergrin melodije Balkana i destilovani proizvodi od domaćeg voća.

Svirali su na brojnim festivalima širom Evrope među kojima su Umbria Jazz Balkanic Windows u Beogradu, Druga Godba, Jazz Cerkno festival, Kino Šiška, Jazz festival Saalfelden Austria, FEMUKA - Street Music Festival Spain.

Kažu da je njihova muzika namenjena običnim ljudima i da njome žele da daju skromni doprinos jednakosti i slobodi svih.

Nastupaju u sastavu: Tadej Bizjak – alt saksofon, Jaka Ahačevčič – tenor saksofon, Matjaž Lenarčič – truba, Florjan Kobal – truba, Marko Obid – trombon, Matija Mlakar - trombon, Rok Šinkovec – tuba, Pegam Podobnik – doboš, Matija Purgar – bubanj.

Karte se mogu kupiti u samom Mikser House-u i svim drugim prodajnim mestima Eventima, a cena u pretprodaji je 300 dinara.

Ukoliko želite da proverite kako zvuči stapanje Balkana i Nju Orleansa, B92 i Mikser imaju 10x2 karte za koncert Kar Češ Brass Benda. Prijavite se na karte@b92.net, ostavite ime i prezime i broj kontakt telefona, a u subjektu poruke obavezno upišite Kar Češ Brass Bend.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: