Kultura

Ponedeljak, 23.01.2017.

12:53

"Da budemo samo dobro" - hit nedelje

Slušaoci Radio Beograda 202 odabrali su pesmu E Play "Da budemo samo dobro" za hit nedelje.

Izvor: B92

Foto: Nebojša Babiæ

Singl "Da budemo samo dobro" bend je najavio kao uvertiru za peti studijski album.

E-Play je srpski alternativni sastav iz Beograda, koji je osnovala basistkinja Maja Cvetković 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend je veoma brzo našao svoje mesto na srpskoj rok sceni. Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, a trenutno radi na novom albumu koji je najavio za 2017. godinu.

“Dobro je kada dobijemo potvrdu da se naš rad ljudima sviđa. HIT je emisija koja traje dugo i koja neguje svoju publiku već dugi niz godine i lepo je da su uspeli da opstanu svih ovih godina. To je pravo čudo za Srbiju. Hvala svima koji su glasali za nas i vidimo se uskoro na koncertima”, rekla je Maja Cvetković.

Hit 202, kultna emisija radija 202, koja se emituje od 1979. godine, svakodnevno bira hit dana. Na kraju sedmice, nedeljom, u finalu hita, glasovima slušalaca bira se hit nedelje. Uz Hit 202 su odrastale rokenrol generacije i afirmisali su se najveći domaći bendovi. Emituje se svakog radnog dana od 19:00 do 20:00. Autor i voditelj ove emisije je Olga Kepčija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: