Sreda, 20.01.2021.

09:33

Nećete verovati ko je na prvom mestu Bilbordove liste VIDEO

Bivša Diznijeva zvezda Olivija Rodrigo dospela je broj 1 na Bilbordove liste "Hot 100" nakon što se njen debi singl "Driver’s License" transformisao u srceparajuću himnu na Tiktoku i privukao pažnju Tejlor Svift.

Izvor: B92

Nećete verovati ko je na prvom mestu Bilbordove liste VIDEO
Foto: Profimedia

Rodrigo (17) inspirisala je bezbroj video-zapisa u aplikaciji svojim prvim izdanjem, dok su korisnici pevali, parodirali i čak kreirali sopstvene izdvojene verzije ove numere.

Pesma je prikupila 76,1 milion pregleda i prodala 38.000 preuzimanja u nedelji nakon objavljivanja 8. januara, prema navodima Bilborda. Spotifaj je objavio da je tri dana nakon objavljivanja "Driver’s License" pogodila najviše pregleda u jednom danu za pesmu koja nije prazničnoog karaktera.

Sutradan je oborio sopstveni rekord. Pesma govori o mladoj devojci koja konačno dobija vozačku dozvolu i vozi se plačući, prisećajući se izgubljene ljubavi.

Rodrigovi tekstovi istražuju njenu nesigurnost i način na koji je i dalje progoni bivša ljubav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: