Četvrtak, 26.09.2002.

10:23

"Labus vodi, ali Koštunica dobija"

Izvor: Blic

Default images

Predsednički kandidat grupe gradjana Miroljub Labus bi u prvom krugu izbora dobio najviše glasova, ali će predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica biti konačan pobednik, rezultati su istraživanja Centra za marketing-istraživanja "Marten bord internešenela". Za Labusa bi glasalo 27,6 odsto gradjana, a za Koštunicu 25,6 odsto. U drugom krugu izbora, od ukupnog broja izašlih birača 52,1 odsto će svoj glas dati Koštunici, dok će za Labusa glasati 47,9 odsto. Istraživanje je sprovedeno izmedju 22. i 25. septembra na stratifikovanom uzorku od 1.167 punoletnih gradjana Srbije, bez Kosova i Metohije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: